
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شیروان:
درخشش هنرمندان شیروانی در جشنواره تئاتر «سوادیعشق»
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شیروان از افتخار آفرینی هنرمندان شیروانی در جشنواره «سوادی عشق» خبر داد.
زهرا باباییدر گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی عصراترک در ارتباط با این جشنواره اظهار داشت: اختتامیه پانزدهمین جشنواره تئاتر استانی بسیج خراسانشمالی «سودای عشق» شامگاه سهشنبه هشتم آبان ماه در شهرستان اسفراین برگزار شد و هنرمندان شیروانی در آن خوش درخشیدند.
وی ادامه داد: در بخش نمایش صحنه ای بروشور، سروش حیدری برای نمایش نترس آبها مهربانند از شهرستان شیروان برگزیده شد.
بابایی در خصوص کسب جایزه بازیگری مرد در این جشنواره افزود: امیرمحمد سپاهی، رتبه دوم را برای نمایش نترس آبها مهربانند از شهرستان شیروان به دست آورد.
بابایی تصریح کرد: در بخش کارگردانی نیز رتبه اول به زکریا شیرمحمدزاده برای نمایش نترس آبها مهربانند از شهرستان شیروان تعلق گرفت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان در پایان خاطرنشان کرد: نمایشهای نترس آبها مهربانند به کارگردانی زکریا شیرمحمدزاده از شهرستان شیروان، نمایش عروس پلنگ به کارگردانی براتمحمد خیرآبادی از اسفراین و نمایش علیمردان خان به کارگردانی مخدره شفیعی از شهرستان اسفراین بعنوان آثار برگزیده معرفی شدند.
انتهای خبر/سیدهمعصومه علوی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!