حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/01/03 شمسی | 2025/03/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مراسم احیای شب بیست‌ویکم رمضان در بجنورد
گزارش تصویری؛

مراسم احیای شب بیست‌ویکم رمضان در بجنورد

مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان به همراه آئین معنوی و روحانی قرائت دعای جوشن کبیر، ذکر استغفار و بر سرگرفتن قرآن در امامزاده سیدعباس (ع) بجنورد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان به همراه آئین معنوی و روحانی قرائت دعای جوشن کبیر، ذکر استغفار و بر سرگرفتن قرآن در امامزاده سیدعباس (ع) بجنورد برگزار شد.

مردم خراسان شمالی، شامگاه شنبه همزمان با سراسر کشور با حضور در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و دومین شب از لیالی پربرکت قدر در مساجد، حسینیه‌ها، تکایا و صحن امامزادگان، ندای الغوث الغوث سر دادند.

شب قدر از شب‌های مقدس و متبرک اسلامی بوده که خداوند در قرآن مجید از آن به بزرگی یاد کرده و سوره‌ای نیز به نام «سوره قدر» نازل فرموده است.

در تمام سال، شبی به خوبی و فضیلت شب قدر نمی‌رسد. این شب، شب نزول قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است.

عبادت در شب قدر برتر از عبادت هزار ماه است. در این شب، مقدرات یک سال انسان‌ها و روزی‌ها، عمرها و امور دیگر مشخص می‌شود.

بر اساس روایات و احادیث یکی از شب‌های ۱۹، ۲۱ و ۲۳ رمضان، شب قدر است و مؤمنان و روزه‌داران در این سه شب به دعا و راز و نیاز با خداوند می‌پردازند و شب زنده‌داری می‌کنند.

مردم خداجوی، عاشق ولایت و امامت استان خراسان شمالی شب گذشته با حضور گسترده در مراسم دومین شب قدر و شب شهادت مولای متقیان، امیرمومنان حضرت علی (ع) با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و قرائت دعای جوشن کبیر و ندای «الهی العفو» به راز و نیاز با معبود خویش پرداختند.

مشابه چنین مراسمی در مساجد و بقاع متبرکه سایر شهرهای استان با حضور خیل عاشقان به ویژه جوانان برگزار شد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!