حالت تاریک
  • شنبه, 1404/03/17 شمسی | 2025/06/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
مدیرانی اختلاف‌افکن را رسوا خواهم کرد
امام جمعه شهرستان شیروان:

مدیرانی اختلاف‌افکن را رسوا خواهم کرد

امام جمعه شیروان گفت: امروز، روز وحدت و خدمت به مردم است، چنانچه هر یک از مدیران استان خراسان‌شمالی بخواهند بر طبل اختلاف بکوبند، آنان را رسوا خواهم کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین جواد غلامی در خطبهه‌های نماز عید قربان با انتقاد از برخی اختلافات میان مدیران استانی و نمایندگان مجلس افزود: متأسفانه این اختلافات موجب عقب‌ماندگی استان از مسیر توسعه و پیشرفت شده و مردم شهرستان‌ها بیشترین آسیب را از این وضعیت می‌بینند که در شرایط فعلی، ادامه این روند به صلاح نیست و مدیران باید خود را اصلاح کنند.

امام جمعه شیروان همچنین عید قربان را تجلی‌گاه ایمان، ایثار، تسلیم و بندگی دانست و گفت: عید سعید قربان نماد گذشت، فداکاری و تقرب به پروردگار است و باید از این روز به عنوان الگویی برای زندگی دینی بهره برد.

غلامی در ادامه سخنان خود از توجه ویژه‌ نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی به اعتبارات فرهنگی شهرستان قدردانی کرد.

وی همچنین بر منویات و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) تأکید کرده و آن را نقشه‌راهی برای پیشرفت جامعه اسلامی دانست.

در بخش پایانی خطبه‌ها، امام جمعه شیروان با اشاره به سالروز اشغالگری رژیم صهیونیستی در لبنان، اظهار داشت: مردم لبنان همواره مقاوم و پایدار ایستاده‌اند و اجازه نخواهند داد دشمن بر آنان غلبه کند؛ چرا که وجود علما و نخبگان در این کشور، مانع نفوذ صهیونیست‌ها شده است.

 

انتهای خبر/حق‌بین 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!