حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/01/03 شمسی | 2025/03/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
تاکید راه‌اندازی سی‌تی اسکن بیمارستان شیروان
معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌‌شمالی خبر داد

تاکید راه‌اندازی سی‌تی اسکن بیمارستان شیروان

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی از دستور اکید برای راه‌اندازی سی تی اسکن بیمارستان امام خمینی (ع) شهرستان شیروان خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»،، در حاشیه بازدید دقایق پیش محسن رعنایی از بخش‌های مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شیروان، دستور اکید وی بر تسهیل امور برای راه اندازی بخش سی تی اسکن و انتقال آزمایشگاه به جایگاه پیش بینی شده ایمن و در خور شان بیماران و پرسنل از اولویت‌ها بود.

وی گفت: اولویت این بازدید راه اندازی سی تی اسکن و بازسازی آزمایشگاه بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان است.

به گزارش عصراترک، با توجه به اینکه در چند روز اخیر بودجه قابل توجهی(۸میلیارد تومان) توسط عباس قدرتی نماینده مردم شیروان اختصاص داده شده، باید تلاش شود تا بخش‌های سی تی اسکن و آزمایشگاه در محل‌های پیش بینی شده هر چه سریع‌تر راه اندازی شوند.

در خاتمه ضمن بازدید از انبار دارویی و ساختمان‌های همجوار برای پیش بینی ساخت پانسیون متاهلی دانشجویی بود که در مرحله مشاوره بوده و در راستای قانون جوانی جمعیت اقدامی صورت بگیرد تا جوانان نیز دلگرمی و دغدغه کمتری داشته باشند.

 

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!