حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
رئیس هیأت سوارکاری استان خبر داد:

درخشش اسب‌های خراسان شمالی در آق‌قلا

درخشش اسب‌های خراسان شمالی در آق‌قلا

رئیس هیأت سوارکاری استان خراسان شمالی از درخشش اسب‌های استان در مسابقات کورس آق‌قلا خبر داد.

به گزارش «عصر اترک» به نقل از روابط‌عمومی ورزش و جوانان خراسان شمالی، محمدتقی ولیان گفت: در روز اول از هفته دوم در کورس ترکمن مبتدی مثبت سه سال مسافت ۱۰۰۰ متر، اسب بالسن انفاس به مالکیت محمود سارلی با مربیگری آتانفس انفاس مقام سوم را کسب کرد .

وی ادامه داد: در کورس ترکمن کلاس پنج، مسافت ۱۰۰۰ متر، اسب تکاور نوری به مالکیت سوگند و سلین بهادری به مربیگری امین بهادری و چابک‌سواری محمدرضا نوری از خراسان شمالی مقام دوم و در همین کورس اسب کیان نوروزی به مالکیت برادران خان‌زاده مقام سوم را کسب کرد. 

رئیس هیأت سوارکاری استان گفت: همچنین در کورس ترکمن کلاس ۶، مسافت یک هزار و ۲۰۰ متر اسب آی پری گز به مالکیت حاج عبدالرحیم حافظ و عدنان یزدانی مقام اول و در همین کورس اسب طوفان سرخ به مالکیت سوگند و سلین بهادری به مربیگری امین بهادری و چابک‌سواری محمدرضا نوری از خراسان شمالی مقام دوم را کسب کرد.

ولیان یادآور شد: در روز دوم از هفته دوم مسابقات آق‌قلا اسب مفخم معظمی به مالکیت زنده‌یاد غیادی با مربیگری و چابک‌سواری یوسف دهش مقام دوم را کسب کرد در کورس ترکمن کلاس سه، ۱۰۰۰ متر، اسب آتای محسن به مالکیت علی انفاس و محمدمرادی به مربیگری آنا نفس انفاس با چابک‌سواری رضا فهیمی از خراسان شمالی مقام دوم را کسب کرد.

انتهای خبر/ رحمانی

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!