
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسانشمالی:
خرید ۱۳۶ آسانسور برای مسکن مهر خراسانشمالی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی از خرید ۱۳۶ دستگاه آسانسور برای شرکت تعاونیهای مسکن مهر خراسانشمالی خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، مهدی اسلام خواه گفت: با تخصیص اعتبار چشمگیر دولت و خرید ۱۳۶ دستگاه آسانسور برای تعدادی از شرکتهای تعاونی مسکن مهر که سالهای متوالی موفق به خرید آن نبودند و همچنین کمک به محوطه سازی برخی دیگر از تعاونیهای مسکن مهر نشستی تخصصی جهت تسریع در تکمیل آنها برگزار شد.
وی تصریح کرد: مشکل بزرگی که تاکنون بیشتر تعاونیهای مسکن با آن مواجه بودند موضوع آسانسور و محوطهسازی بود که با همت دولت و نگاه ویژه به آن عمده این مسائل مرتفع خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی ادامه داد: همچنین با اشاره به اجرای ماده ۱۴۹ قانون کار و بند ۵۵ سند توسعه بخش تعاون از اداره کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان خواستار شد که با تعامل این موضوع را در اولویت قرار داده و مسیر رابرای خانه دار نمودن جامعه کار و تلاش هموار سازند.
انتهای خبر/ د
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!