حالت تاریک
  • جمعه, 1404/04/27 شمسی | 2025/07/18 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
بخش زیادی از توان موشکی به میدان نیامد
پژمانفر:

بخش زیادی از توان موشکی به میدان نیامد

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به ناکارآمدی پدافند رژیم صهیونیستی، گفت: گنبد آهنین آن‌ها نابود شده و خودشان هم می‌دانند که ایران هنوز بسیاری از ظرفیت‌های موشکی خود را به‌کار نگرفته است.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «عصر اترک»، به نقل از مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمانفر، به بدعهدی‌های غرب اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم مواجهه با بی‌وفایی و عدم تعهد طرف مقابل، برای آگاه‌سازی افکار عمومی در داخل و خارج از کشور، بارها به میز مذاکره رفت.

 خسارات برجام و خروج یک‌طرفه آمریکا از مذاکرات

 وی متذکر شد: مذاکرات برجام خسارات زیادی به ما وارد کرد و در حین این مذاکرات، آمریکایی‌ها از میز مذاکره کنار رفتند. متأسفانه ما یک‌طرفه اقداماتی را مطابق با برجام انجام دادیم، اما طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد.

 رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین چند ماه پیش، عده‌ای در فضای عمومی کشور موضوع ازسرگیری مذاکرات با غرب را مطرح کردند، اما این بار مذاکرات را با هوشمندی پیش بردیم. به این صورت که اعلام کردیم تنها درباره موضوع هسته‌ای مذاکره می‌کنیم و به‌صورت مستقیم هم مذاکره نمی‌کنیم. در همین حال، قرار بود دور بعدی مذاکرات انجام شود که رژیم صهیونیستی با هماهنگی آمریکایی‌ها به کشورمان حمله کرد.

 سابقه دشمنی آمریکا و اهداف صهیونیسم جهانی

 وی با اشاره به سوابق دشمنی آمریکا با ایران، یادآور شد: آمریکایی‌ها از قبل از انقلاب، حتی در زمان محمدرضا پهلوی، هیچ‌گاه نسبت به ایران نظر مثبت نداشتند. وجود کشوری با این وسعت و ذخایر و انسجام داخلی همیشه یکی از اهداف جریان صهیونیستی بوده است و مشکل آنان فقط با دانش هسته‌ای ایران نیست.

 نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع هسته‌ای ایران هرگز ابهام نداشته است، تصریح کرد: ۲۰ درصد از کل ظرفیت نظارتی آژانس در کشور ما حضور دارند و با دوربین‌های پادمانی و فراپادمانی نسبت به فعالیت‌های هسته‌ای ما نظارت دارند. علی‌رغم شیطنت‌های مختلف، هیچ‌گاه نتوانسته‌اند اثبات کنند که برنامه هسته‌ای ایران به سمت مقاصد غیرصلح‌آمیز پیش می‌رود، اما درعین‌حال، رژیم صهیونیستی با همکاری آمریکا به کشور ما حمله کرد.

 هدف دشمنان نابودی ایران است، نه نظام جمهوری اسلامی

 پژمانفر در ادامه، گفت: به اعتقاد بنده هدف دشمنان ازبین‌بردن جمهوری اسلامی نیست، بلکه می‌خواهند کشور ما را با این جغرافیا و تاریخ نابود کنند و به دنبال دست‌اندازی به منابع کشور ما هستند. آن‌ها می‌خواهند یک قدرت قوی را که در مقابلشان ایستاده است، از بین ببرند و آرزو دارند که بخشی از ایران به رژیم جعلی صهیونیستی ملحق شود که این آرزو را به گور خواهند برد.

 وی ضمن تقدیر از مردم که با وحدت و انسجام در برابر دشمن ایستادند، بیان کرد: رژیم صهیونیستی پس از حمله به ایران از مردم ما خواست که به خیابان‌ها بیایند، اما مردم ما انسجام خود را به رخ جهانیان کشیدند.

 ضعف گنبد آهنین و اقتدار موشکی ایران

 رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در وهله اول باید به فکر پدافند خود باشد که سوراخ شده و گنبد آهنین آن‌ها نابود شده است. مسئله دوم ظرفیت موشکی ایران است و آن‌ها خودشان هم می‌دانند که ما هنوز بسیاری از ظرفیت‌های خود را به میدان نیاورده‌ایم. همچنین انسجام داخلی ایران مسئله مهم دیگری است که دشمن برنامه‌هایی برای ازبین‌بردن آن دارد.

 پژمانفر توضیح داد: دو قطبی‌هایی که امروز به‌ویژه در فضای مجازی دیده می‌شود، ریشه‌های آن در داخل کشور نیست و جریان‌های مختلف به دنبال ایجاد شکاف میان مردم هستند، اما مردم ایران با هوشیاری خود توانسته‌اند نه‌تنها به این شیطنت‌ها پاسخ دهند، بلکه انسجام و وحدت ملی در ایران به‌شدت افزایش یافته است. 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!