حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/22 شمسی | 2025/03/12 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
افزایش ابر و باران در ۹ استان

افزایش ابر و باران در ۹ استان

سازمان هواشناسی برای امروز (سه‌شنبه) برخی استان‌های غرب، شمال غرب و از بعدازظهر در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور، ابرناکی و رگبار باران پیش‌بینی کرد.

به گزارش «عصراترک» به نقل از ایرنا، امروز در دامنه‌های زاگرس واقع در شمال و شرق خوزستان، شرق لرستان و چهار محال و بختیاری و برخی نقاط غرب و شمال غرب کشور، افزایش ابر، گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

 بعدازظهر امروز از میزان ابرناکی در جنوب غرب کاسته شده و بانفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، ابرناکی و بارش در شرق اردبیل استان‌های ساحلی دریای خزر و همچنین در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود.

 فردا (چهارشنبه) در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران، بارش، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد و بارندگی به طور متناوب تا روز جمعه در این مناطق ادامه خواهد داشت.

 علاوه بر آن روز پنجشنبه در ارتفاعات زاگرس مرکزی نیز رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 جمعه با گذر موج کم‌دامنه تراز میانی جو از غرب کشور، در برخی نقاط لرستان، همدان، مرکزی، تهران و ارتفاعات البرز شرقی نیز افزایش ابر، گاهی رگبار باران و وزش باد رخ می‌دهد.

 شنبه فقط در گیلان، غرب مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی، رگبار باران انتظار می‌رود.

 قابل‌ذکر است سه‌شنبه و چهارشنبه در برخی مناطق شمال شرق، شرق و دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید، گاهی گردوخاک پیش‌بینی می‌شود و چهارشنبه کاهش محسوس دما بین هشت تا ۱۲ درجه در شمال شرق کشور نیز رخ خواهد داد.

 خلیج‌فارس و دریای خزر از بعدازظهر سه‌شنبه تا جمعه مواج است.

 آسمان امروز تهران کمی ابری همراه با وزش باد در برخی ساعت‌ها خواهد بود. بیشینه دمای امروز پایتخت ۲۰ و کمینه دمای آن ۱۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد بود.

 

انتهای خبر/ رحمانی 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!