فرمانده انتظامي شهرستان بجنورد:
اشرار پارکشهر بجنورد دستگیر شدند

فرمانده انتظامي شهرستان بجنورد از دستگيري دو نفر شرور، اراذل و اوباش که برای مردم ايجاد مزاحت و عربدهکشي ميکردند، خبر داد.
به گزارش عصر اترک به نقل از روابط عمومی پلیس انتظامی بجنورد، محمد گلمحمدزاده اظهار داشت: به دنبال اعلام مرکز فوريتهاي پلیسی ۱۱۰ مبني بر وقوع يک مورد شرارت و درگيري با سلاح سرد ( قمه ) و ايجاد رعب و وحشت و عربدهکشي در پارکشهر بجنورد، بلافاصله مأموران کلانتری ۱۱ به محل اعزام شدند.
اين مقام انتظامي افزود: با حضور مأموران و تحقيقات ميداني پليس مشخص شد که دو نفر شرور که از اراذل و اوباش سابقهدار بودند با عربدهکشي و تهدید مردم با سلاح سرد باعث ايجاد رعب و وحشت اهالي شده که با تلاش مأموران انتظامي اين افراد در محل دستگير شد.
فرمانده انتظامي شهرستان بجنورد در پايان با اشاره به معرفي متهم به مراجع قضائي بر عزم جدي پليس در برخورد با مخلان نظم و امنيتعمومي و گردنکشان تأکيد و از شهروندان خواست جوانان خود را از عواقب سخت حمل، نگهداري و استفاده از سلاح گرم و سرد آگاه سازند.
انتهای خبر/ رحمانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!