حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/12 شمسی | 2025/07/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری عصر اترک هستید؟
اختصاص ۲۴ میلیارد تومان اعتبار به راز
در سفر استاندار خراسان‌شمالی به رازوجرگلان:

اختصاص ۲۴ میلیارد تومان اعتبار به راز

در سفر روز گذشته استاندار خراسان شمالی به بخش راز، از شهرستان راز و جرگلان و بررسی مشکلات این منطقه مصوب شد تا ۲۴ میلیارد تومان اعتبار استانی برای حل برخی از مشکلات مهم این بخش اختصاص داده شود.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک»، بهمن نوری در سفر روز گذشته خود به بخش راز، از شهرستان راز و جرگلان، اظهار کرد: در اولین سفر خود به این بخش مشکلات این منطقه را در همراهی با فرماندار راز و جرگلان و صحبت با اهالی ساکن در این بخش مشاهده و بررسی کردم.

 وی افزود: پس از بازدید و بررسی مشکلات بسیار مهم در این بخش از شهرستان راز و جرگلان، مصوب شد که ۲۴ میلیارد تومان از اعتبارات استان و شهرستان به‌منظور هزینه‌کرد برای رفع مشکلات بسیار مهم بخش راز اختصاص داده و صرف شود.

 استاندار خراسان شمالی گفت: بخشی از این اعتبار بلافاصله برای رفع برخی از مشکلات بسیار ضروری از جمله حل دغدغه تأمین آب شرب شامل حفر چاه برای برخی از مناطق روستایی همچنین اجرای خط انتقال آب از مجتمع آب‌رسانی پرسه سو به شهر راز اختصاص داده خواهد شد.

 وی همچنین به اختصاص اعتبار لازم از محل مصوبه روز گذشته برای احداث دو مدرسه در دو منطقه روستایی همچنین تکمیل و ساخت مدرسه ناتمام روستای باغلق نیز اشاره کرد و گفت: کمبود مدرسه در مناطق روستایی این بخش از شهرستان راز و جرگلان موجب ترک تحصیل دختران شده است.

 علاوه بر این، نوری به بازدید از بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر راز نیز اشاره و اظهار کرد: در این بازدید، رئیس دانشکده علوم پزشکی استان درباره قابلیت و ظرفیت ارتقای این بیمارستان از ۶۴ تختخواب به تعداد تخت بیشتر همچنین به قابلیت ارتقای این بیمارستان به بیمارستانی با رویکرد گردشگری درمانی و پذیرش بیماران از کشور ترکمنستان نیز توضیحاتی ارائه داد.

 وی خاطرنشان کرد: در دولت چهاردهم با عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشور دو جلسه داشته‌ایم و از ظرفیت و قابلیت خراسان شمالی برای تبدیل به ظرفیت گردشگری درمانی با رویکرد ارائه خدمات درمانی به کشور ترکمنستان را مطرح کردیم که ایشان نیز بیان کردند خراسان شمالی برای دستیابی به این ظرفیت، می‌بایست زیرساخت‌های جذب گردشگران کشور ترکمنستان را آماده‌سازی کنند.

 استاندار خراسان شمالی گفت: پیش‌بینی می‌شود که با اعتباری که اختصاص خواهیم داد این بیمارستان طی مدت یک تا یک سال و نیم آینده بهره‌برداری شود.

 افزون بر این، نوری درباره تعیین تکلیف فضای درمانی احداث شده توسط نهاد ارتش استان در جذب شهر راز نیز اظهار کرد: هرچند که چهار سال قبل برای نحوه مالکیت و نحوه بهره‌برداری از این فضای درمانی احداث شده، تفاهم‌نامه‌ای شفاف تنظیم و امضا شده بود، بااین‌وجود، به علت اینکه مسئولان اجرایی وقت با یکدیگر پشت میز ننشسته بودند تا مسائلی درباره این ساختمان آماده شده را حل کنند، بهره‌برداری از آن معطل باقیمانده است.

 وی گفت: حل مسائل برای بهره‌برداری از این فضای درمانی آماده شده را در دستور کار قرار داده‌ام.

 استاندار خراسان شمالی گفت: این فضای درمانی یا به‌عنوان یک مرکز خدمات اورژانس و یا به‌عنوان واحد درمانگاهی و یا واحد دی کلینیک بهره‌برداری خواهد شد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!