
همراه با کارآفرین برتر اسفراینی؛
احیای پرورش شترمرغ با تحقق شعار سال
یک کارآفرین نمونه اسفراینی در حوزه پرورش شترمرغ، ۱۲ سال پیش با چهار شترمرغ فعالیتش را شروع کرد اما در این بین دوبار ورشکسته شده اما ناامید نشده و مجدد به پرورش شترمرغ مشغول شده و هم اکنون برای ۱۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
سید قاسم عربشاهی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصراترک» گفت: مزرعه پرورش شترمرغم نزدیک به ۱۰ سال است که راهاندازی کردهام، در ابتدای کار، با چهار شترمرغ کارم را شروع کردم و سال به سال رو به افزایش بود؛ اما در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ ورشکست شدم.
وی افزود: از سال گذشته تولیدمان مجدد رونق گرفت بهطوریکه هم اکنون ۱۰ شترمرغ مولد و ۸۰ شترمرغ پروار در مزرعه وجود دارد و همچنین بازار هدف فروش ما استانهای همدان، تهران، شاهرود، مشهد است.
این کارآفرین نمونه اسفراینی در حوزه پرورش شترمرغ گفت: در این مجموعه گوشت بدون استخوان، گردن، سنگدان، بال شترمرغ به فروش میرسد، روغن شترمرغ که برای رفع گرفتگی عضلانی و کرم ضدآفتاب استفاده میشود را خودمان فرآوری میکنیم و به فروش میرسانیم.
عربشاهی ادامه داد: از پر شترمرغ بهصورت چوبپر داخل گردگیر را جداگانه تهیه کرده و به فروش میرسانیم، همچنین پوست شترمرغ را نیز برای تهران ارسال میکنیم، طرحهای شاه پر نیز برای پرهای علم هیئت و لباسهای مجلسی زنانه استفاده میشود.
این کارآفرین نمونه در مورد آدرس نگهداری پرورش شترمرغ خود گفت: محل کارگاه در شهرستان بام و صفیآباد روستای باغشله در مزرعه ملکی خودم قرار دارد.
عربشاهی گفت: بسیج سازندگی زمانی که عرصه برما تنگ شد و چهار مزرعه تولید شترمرغ در صفیآباد همه ورشکسته شدیم به ما تسهیلات ارائه داد و مزرعهمان پا گرفت و فعال شد.
وی افزود: به نظر بنده ما تولیدکنندگان به مبالغ این چنینی بیشتر نیاز داریم تا کسب و کارمان رونق بیشتری بگیرد و پیشنهادی که دارم این است وامی که تولیدکننده میگیرد را مسئولان پیگیری کنند آیا فرد آن وام را به کسبوکار تخصیص داده است یا خیر و اینکه برنامه آیندهاش برای کسبوکار چگونه است و مجدداً آیا این تکرار میشود و اگر وام بیشتری بدهند تولید دوبرابر میشود.
عربشاهی در مورد یکی از مشکلاتی که تا کنون نتوانسته است برطرف کند، توضیح داد: مزرعه من در حال حاضر ناقص است و بعد از ۱۰ سال هنوز نتوانستم سایهبان تهیه کنم.
این کارآفرین نمونه اسفراینی در مورد تحقق شعار سال گفت: رونق تولید اگر هدفمندتر شود و همچنین حمایتها ادامهدار باشد تولیدکنندگان در تحقق شعار سال میتوانند مشارکت داشته باشند.
وی در مورد تعداد تولیدات خود تشریح کرد: هفتهای ۱۰ جوجه در این کارگاه تولید میشود که در مجموع ۹ نیروی کار بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این مزرعه فعالیت میکنند.
عربشاهی با بیان اینکه مدتی دنبال نهادهای دولتی برای حمایت از کسبوکار خود، بودم، گفت: متأسفانه پاسخی دریافت نکردیم و زمانی که مصوبههایی از سوی دولت و مجلس صورت گرفت، بخشدار آن وقت با بازدیدهایی که به عمل آورد ما را به بسیج سازندگی معرفی کردند و ما از بسیج تسهیلات دریافت کردیم و توانستم کارم را رونق دهم.
انتهای خبر/دهقانی
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!