مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی گفت: غذا بهعنوان یکی از حاملهای اصلی فرهنگ هر جامعه میتواند موجب اشتغال پایدار شود و به رشد گردشگر و جذب توریست در منطقه کمک کند.
به گزارش عصر اترک به نقل از روابطعمومی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی، علی مستوفیان اظهار داشت: گردشگری خوراک میتواند منافع اقتصادی زیادی برای جوامع محلی هر منطقه به همراه داشته باشد.
وی ادامه داد: این نوع از گردشگری ابزاری برای توسعۀ هر منطقه قلمداد میشود که میتواند سبب تحرک اقتصاد محلی شده و از مشاغل موجود حمایت کرده و باعث ایجاد اشتغال در این نواحی شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی ابراز داشت: طی سالهای اخیر گردشگری غذا به طور قابلتوجهی رشد کرده و به یکی از پویاترین و خلاقترین بخشهای گردشگری تبدیل شده است.
وی اظهار کرد: غذا بهعنوان یکی از حاملهای اصلی فرهنگ هر جامعه میتواند موجب اشتغال پایدار شود و به رشد گردشگر و جذب توریست در منطقه کمک کند.
مستوفیان ادامه داد: در همین راستا با برگزاری جشنوارههای متنوع میتوان به احیای غذاهای بومی و سنتی، معرفی آدابورسوم و فرهنگ اصیل مردم پرداخت.
او گفت: وجود اقوام مختلف با فرهنگها و آدابورسوم متفاوت سبب شده این استان ظرفیت بالایی را در طبخ غذاهای محلی و سنتی دارا باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی گفت: باتوجهبه اهمیت گردشگری خوراک در توسعه این صنعت در استان، تاکنون تلاش شده تا با ثبت غذاها و نانهای محلی همچون قورمه ترکمنی، قابلی، قلیف چال، سمنو، شیره انگور اقدامات شایستهای دراینخصوص صورتگرفته است.
انتهای خبر/ ر