سید شاهین احمدی رئیس دامپزشکی فاروج گفت: با توجه به اهمیت نظارت بهداشتی بر گوشت استحصالی کشتارگاه این مهم طی سه مرحله قبل، حین و پس از کشتار انجام می گردد که در تمامی مراحل مذکور کارشناسان دامپزشکی به دقت روند اجرای مقررات بهداشتی دامپزشکی را مورد رصد قرار می دهند.
احمدی افزود: دکتر هوشنگ محمدزاده کارشناس شبکه فاروج در حین نظارت پس از کشتار بر لاشه گاو استحصالی و بررسی غدد لنفاوی لاشه مذکور در اثر بی دقتی سلاخ دچار بریدگی شدید انگشت دست خود شد که بلافاصله به بیمارستان فاروج منتقل و عملیات ابتدایی خون بندی و پانسمان صورت گرفت و جهت انجام بقیه امور جراحی و بخیه به بیمارستان شیروان ارجاع شد و عملیات درمانی کامل انجام پذیرفت.
انتهای پیام/حق بین