گزارش تصویری؛
بوی رب خانگی میهمان کوچه های شهرستان شیروان
رب گوجه فرنگی، محصول پرطرفداری که در آشپزی ایرانی یکی از اصلیترین مواد مورد استفاده بوده و رنگ و مزه خوبی به غذاها میدهد در روزهای پایانی تابستان مردم را مشغول به تهیه خود کرده است.
به گزارش عصر اترک از شیروان، اواخر فصل پاییز با جمع آوری گوجه فرنگی، تولید رب خانگی در منازل آغاز می شود، و این روزها خانواده های شیروانی این روزها مشغول تهیه رب خانگی هستند، هنوز هم هستند خانوارهایی که رب طبیعی خود به روش سنتی و بر روی آتش هیزمی تهیه می کنند.
عکس: نیلوفر خاکسار
انتهای پیام/