جلیل فخرانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته تعداد 6500 بازدید از مراکز تهیه غذا و اماکن عمومی گرمه انجام شد، گفت: از مجموع کل تعداد بازدیدها، یک هزار و 800 مورد مربوط به بازدید تیم های نظارتی طرح شهید سلیمانی بوده است.
جلیل فخرانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه در گفتگو با خبرنگار عصراترک در گرمه اظهار داشت: طی سال گذشته بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای این شهرستان از 6 هزار و 500 مركز تهيه و توزيع مواد غذایی و اماكن عمومی بازدید کردند.
وی ادامه داد: از مجموع کل تعداد بازدیدها، یک هزار و 800 مورد مربوط به بازدید تیم های نظارتی طرح شهید سلیمانی و چهار هزار و 700 مورد مربوط به بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای این شبکه بوده است.
فخرانی بیان کرد: طی بازدیدهای انجام شده 16 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی پلمب، 138 مورد اخطاریه بهداشتی صادر و 32 مورد پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمه خاطرنشان کرد: هدف از انجام این بازدیدها، نظارت بر حسن انجام پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا ویروس، بازرسی بهداشتی و ارائه تذکرات لازم در خصوص رعایت اصول و موازین بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و ... است.
انتهای پیام./ رحمانی