جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۴/۲۵/۲۰۲۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۲۰۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۳/۲۲ - ساعت ۷:۳۱

تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان

به گفته محققان، مصرف زیاد خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است.
تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان,

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ناپل ایتالیا دریافتند مصرف زیاد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژی‌های غذایی در کودکان مرتبط است.

AGEs به میزان بالا در جانک فودهای نظیر مواد قندی، خوراکی‌های فرآوری شده، و گوشت‌های کبابی وجود دارند. به گفته محققان، وجود این ماده نقش مهمی در ابتلا و پیشرفت بیماری‌های متفاوت اکسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیکی دارد.

در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ کودک بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی کردند. این کودکان در قالب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: کودکان مبتلا به آلرژی غذایی، کودکان مبتلا به آلرژی‌های تنفسی و گروه کنترل که سالم بودند.

محققان به وجود رابطه چشمگیری بین AGEs و مصرف جانک فودها و ابتلا به آلرژی‌های غذایی پی بردند.

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

058-32230729 - 058-32288068

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر
پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک