رستورانی در رامسر به علت عرضه گوشت خوک تعطیل شد
نوشهر - ایرنا - رئیس اداره دامپزشکی رامسر گفت که یک رستوران در این شهرستان به دلیل عرضه گوشت خوک به مشتریان تعطیل شد.
محمد جواد رفیعی دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر اساس گزارش های دریافتی از مراجع ذیربط دولتی و همچنین در بازرسی انجام شده ، مقداری گوشت مشکوک کشف و ضبط شد که پس از ارسال به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان مشخص گردید که صاحب رستوران گوشت خوک را با گوشت گوسفند مخلوط و به صورت چرخ کرده و کبابی به مشتریان عرضه می کرد.
وی با اعلام اینکه اداره دامپزشکی رامسر از صاحب این رستوران کته کبابی به مراجع قضایی کرده و موضوع در حال بررسی قانونی است گفت که دادستان رامسر با هدف تنبیه و معرفی رستوران به مردم، دستور پلمپ آن را به مدت یک هفته صادر کرد.
رفیعی افزود: این نخستین بار است که در شهرستان رامسر چنین تخلفی دیده شده است.
شهرستان گردشگرپذیر رامسر در غرب مازندران با داشتن سه شهر، یک بخش، 205 روستا و آبادی دارای بیش از 70 هزار نفر جمعیت ثابت است و به سبب برخوداری از موقعیت های ممتاز طبیعی نظیر دریا، جنگل، آثار تاریخی و گردشگری در فصول سال پذیرای میلیون ها مسافر و گردشگر داخلی و خارجی است.
/9922/1654
انتهای پیام /*